Глютамін є важливою амінокислотою, яка необхідна у кожному м'язі в організмі. Вона також є одним із найважливіших будівельних блоків для синтезу білка, який підтримує здоров'я клітини, а також відновлення тканин. Глютамін міститься у більшості м'ясних та рибних продуктів, а також, у меншій кількості, в овочах та бобових. Глютамін є напівнезамінною амінокислотою, що означає, що тіло може виробляти його в невеликій кількості, але більшість повинна надходити з дієти. Він необхідний для гіпертрофії і відіграє важливу роль у відновленні пошкоджених тканин. Переваги L-глутаміну Глутамін є частково незамінною амінокислотою, яку організм здатний відтворювати у невеликих кількостях. Найбільше цієї амінокислоти людина отримує зі свого раціону.
Глютамін вважається корисним для будь-кого, хто займається тренуваннями на витривалість у таких видах спорту, як біг на довгі дистанції або велоспорт, і може знизити кількість судом, викликаних регулярною напругою. Так як глютамін може допомогти з судомами, його також рекомендують людям похилого віку, які страждають від судом і регулярних болів у м'язах, а також як природна альтернатива хімічним болезаспокійливим. Глутамін також буде корисним усім, хто бере участь у високоінтенсивних тренуваннях з акцентом на гіпертрофію. Ця добавка буде корисна всім, оскільки глутамін необхідний організму кожного для нормального функціонування та розвитку. Ключові переваги Допомагає відновити рівень глікогену Може скоротити час відновлення Популярна амінокислота
Характеристики:
- Тип: Глютамін
- Виробник: Польща
- Форма випуску: Порошок
- Ціль: Для загального відновлення
- Вміст цукру: З цукром
Примітки: Glutamine - 1000g не є лікарським засобом. Не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка є на упаковці або всередині неї.
Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.
Виробник залишає за собою право змінити зовнішній вигляд упаковки, склад продукту, смакові добавки та його консистенцію.